Politika

Gyurcsány valódi konzultációt indít a legfontosabb ellenzéki témában (+videó)

nyugatifeny.hu

Győzelemre készülnek.
A sikeres őszi önkormányzati választás láthatóan magabiztosabbá tette az ellenzéket, amely immár nem csak Orbánék aktuális gumicsontjainak lereagálására vállalkozik, de van bátorsága a Habony-agendát figyelmen kívül hagyva a számára fontos dolgokkal, saját építkezésével foglalkozni.

 

Ennek jegyében Gyurcsány Ferenc most valódi konzultációt indított az ellenzéki összefogásról, mert szerinte ez nem a pártok ügye, hanem minden egyes emberé, aki szemben áll a kormánnyal.

 
A legnagyobb ellenzéki párt elnöke arra bátorít mindenkit, hogy mondja el a véleményét a témában, amit >>ITT<< lehet megtenni.

Konzultációt indítunk az ellenzéki összefogásról!

Tévedés, hogy az összefogás a pártok ügye. Mert ez mindannyiunk ügye, minden egyes emberé, aki szembenáll ezzel a kormánnyal.Éppen ezért most konzultációt indítunk, megkérdezzük az embereket, hogy milyen összefogást szeretnének 2022-ben.Kattintsatok a linkre, töltsétek ki a konzultációnkat: http://bit.ly/osszefogas

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2020. február 20., csütörtök

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top