Politika

Kitört a lázadás Kövér ellen: így még nem tanították móresre

Pestibulvar.hu

FÉL NAP ALATT SIKERÜLT ÖSSZEGYŰJTENI A BÜNTETÉST, AMIT KÖVÉR LÁSZLÓ RÓTT KI HÉTFŐN HADHÁZY ÁKOSRA
– számolt be Facebook-oldalán a független országgyűlési képviselő. Mint megírtuk, a politikus hétfőn újabb molinós akciót tartott a parlamentben, a karzatról belógatott egy táblát Kövér László mögé, amire az volt írva, hogy “STOP PROPAGANDA”. Később Kövér ezért kétmillió forintra büntette őt.
 

Hadházy elfogadhatatlannak nevezte a büntetést, ezért az emberekhez fordult közösségi oldalán. Miután fél nap alatt összegyűlt a pénz, Hadházy videóüzenetében úgy értékelte a dolgot, hogy

EZZEL AZ EMBEREK NEMCSAK NEKI, DE KÖVÉRNEK IS ÜZENTEK.

 

Méghozzá azt, hogy Kövér nem szabhatja meg, hogy mit mondhat és nem mondhat az ellenzék, a játékszabályokat bármikor meg lehet változtatni. Hadházy azt is elmondta, a pluszban összegyűlt összeget az általa létrehozott Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítványnak fogja átutalni.

A videó a bejelentésről:
Igazán megható, hogy milyen sokan segítettek és küldtek bíztató üzeneteket. Egy nap alatt összegyűlt a rám kirótt büntetés összege, ami nagyon erős üzenet Kövér Lászlónak is!

Közzétette: Hadházy Ákos – 2020. február 20., csütörtök

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top