Politika

Jönnek a Nemzeti Varázsdohányboltok, újra lehet pályázni

Ellenzek.net

Célt értek a Nemzeti Dohányboltok: öt éve drasztikusan csökken a dohányzók száma hazánkban, hisz a trafikok 2013-as megjelenése óta több százezer cigarettázó magyar hagyta el az országot. A kormány a sikereken felbuzdulva a herbált is saját hatáskörben kívánja árusítani, erre a célra hamarosan kialakítják az új Nemzeti Varázsdohányboltokat.




„A családok évében kiemelten fontosnak tartom megóvni a varázsdohányt, ezt a különleges kovászt, amely generációkat képes összetartani. Mi ne zsíros talpú MBT-cípőket osztogassunk a jókedvtől dülöngélő fiataloknak, mint a bécsiek, legyünk jobbak, és segítsük a honfitársainkat, nemzetünk gömböceit, akik egész nap szemükkel őrzik a szent magyar anyaföldet!”

– mondta a korábbi trafikpályázat felett is őrködő, és végre újra lehetőséghez jutó Lázár János az első nemzeti varázsdohány beáztatása alkalmából rendezett sajtótájékoztatón.

 

 

Az egykori miniszter elmondta, a jövőben nehezebb lesz megfelelni a pályázatokon, mivel az új koncessziókat kizárólag kapualjakra lehet majd kiadni, viszont, akik nyernek, első osztályú biofűvel hódíthatnak a piacon.




 

A varázsdohányhoz a legjobb minőségű, karfentanil ízesítésű prémium lónyugtatókat szerzik be, amelyek Kínából érkeznek majd a Hős utcai Nemzeti Varázsdohányellátóba. Az egyébként a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtokon is tesztelt termékeket matekfüzetlapba (Varázsfuvola), vagy akár Mészáros Lőrinc új startupja, a Royal Halufólia tasakjaiba is kérhetik a fogyasztók. Az adagokat elrettentésképpen megpróbálják 200 forint alatt tartani, de a Pakkgyűjtő hűségakciókkal tovább lehet faragni az árból. A növényi alapanyaggal sem lesz gond, erre a szakértőnek felkért Bálint gazda személye a garancia.

„A legnagyobb ajándék ezeknek a csillogó szemű kisgyerekeknek a mosolya, ezért vállaltam, hogy segítek! Garantálom, hogy a kis csibészek a legjobb minőségű bibircses nyír törmeléket morzsolhatják majd a dolgos markukban!”

– mesélte a megbecsült kertész, aki ajándék növénytápsót és nyálelvezetőt is hozott a sajtótájékoztatóra érkező gyerekeknek.

 

vdb

 

A díszvendég Kovács Róbert Antal, Kőbánya polgármestere volt, aki elmondta, hasznos dolog a trafik, de nem dőlhetnek hátra, a komfortérzet növelése érdekében folytatják a párnázott WC-tolószék flották kihelyezését a kerület forgalmasabb pontjaira, és civil kezdeményezésre felvilágosító kampányt indítanak a leszokást segítő ketamintapaszok népszerűsítésére.




 

A derűs hangulatú esemény végén a józsefvárosi Hagyományőrző Herbálkör jól ismert vetkőzőszáma volt a fő attrakció, majd zárásként a résztvevők közösen előadták Michael Jackson Thriller című videoklipjének flashmob változatát.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top