Politika

Őrjöngve hazudozott az interneten a fiatal államtitkár – nagy jövő áll előtte

Pestibulvar.hu

Az Index tette szóvá, hogy a fiatalság megszólításáért létrehozott helyettes államtitkári pozíciót betöltő Rácz Zsófia hivatalos megjelenéseiről csak utólag lehet értesülni, így szinte lehetetlen, hogy kérdéseket tegyenek neki fel a média képviselői. A Hol bújtatják a 22 éves helyettes államtitkárt? címmel megjelent cikk után azonban végre találkozhattak az újságírók a fiatal államtitkárral, mert a győri rendezvényét meghirdették előre, mégpedig sajtónyilvános szereplésként. Azonban itt sem tudták őt mikrofonvégre kapni az Indexesek.




 

Rácz pedig, komoly fideszes tempóban ki is nyomott gyorsan egy Facebook posztot, ahol azt írta, hogy “amikor a cikket jegyző újságíró Győrben szemtől szemben állt velem és megkérdeztem, hogy van-e kérdése, ott furcsa módon hirtelen egy sem jutott eszébe.” Rácz bebizonyította, hogy érdemes volt törvényt módosítani a kinevezése érdekében, mert

ÚGY HAZUDIK, MINT A LEGRUTINOSABB FIDESZES VÉN RÓKÁK!

 

Ugyanis, ilyenbeszélgetés nem hangzott el, egy újabb cikkben meg is írták, hogyan is nem sikerült a kérdéseiket feltenni egyetlen eseményen sem. Ezt a cikket Rácz hazug Facebook posztja alá az Index és többen mások is betették kommentként, hogy láthassa mindenki az igazságot. Ekkor az államtitkár Turbó Fidesz fokozatra kapcsolt, és

TÖRÖLTÉK AZ ÖSSZES ILYEN HOZZÁSZÓLÁST, AZ INDEXET PEDIG KITILTOTTÁK!

 




Nos, ilyen fiatalon ennyire könnyedén hozni Kövér László bolsevik tempóját, azért nem semmi. Higgyék el, nagy jövő várhat erre a hölgyre a Fideszben, hacsak meg nem buknak 2022-ben az ilyen viselkedés miatt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top