Politika

Alig választották meg polgármesternek, rögtön belerúgott Orbánba

Pestibulvar.hu

A januárban megválasztott győri polgármester, Dézsi Csaba András komoly lépésre szánta el magát:
MEGVONTA A FOCITÓL A 290 MILLIÓ FORINTOS ÖNKORMÁNYZATI TÁMOGATÁST!

 

Az igaz, hogy a magyar másodosztályban a hatodik helyen áll Győr csapata, így valóban aránytalannak tűnik a támogatás mértéke, ám azt is tudjuk, hogy Orbánnál csak azok fekszenek jól, akik támogatják a futballt.

 

A tulajdonos, Mányi József szerint egy zárt körű megbeszélésen jelentette ki a polgármester, hogy ne számítsanak a jövőben a 290 millió forintos önkormányzati támogatásra. Ez hihetőnek tűnak annak fényében, amit a Facebookon üzent a focistáknak Dézsi: Ezt a lelketlen, szívtelen, munkának nem nevezhető teljesítményt nem vagyok hajlandó pénzzel honorálni.  Ha ezt munkának nevezném, amit a győri ETO színeiben futballozó emberek manapság produkálnak a pályán, az sértő lenne azokra a győri dolgozó emberekre, akik munkával keresik meg nap mint nap a kenyerüket.”

A polgármester tanácsadója, Petrov Iván még ennél is tovább ment. Petrov sem a levegőbe beszél, ért a sporthoz, a győri úszóklub vezetője, az ifjúsági válogatott kapitánya. Ő így fogalmazott:

A VÁROS CSAK AZ ÉLSPORTOT KÍVÁNJA TÁMOGATNI, DE A MAGYAR FOCI NEM TARTOZIK EBBE BELE,
mert szerinte az élsportoló az, aki a napjának a nagyobb részét tölti felkészüléssel, mint pihenéssel, a futballisták pedig nem ezek.” Mindezzel egyetértünk mi is, de ezt azért kemény lehet így Orbánnak olvasni, aki valószínűleg nem ezt várta a Fidesz újonnan megválasztott polgármesterétől.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top