Politika

Káslerék felszólították a magyar orvosokat, hogy most ne menjenek külföldre

nyugatifeny.hu

Koronavírus-para.




Arra kéri az orvosokat az Operatív Törzs, hogy most ne menjenek külföldre – olvasható a koronavirus.gov.hu nevű kormányzati oldalon.

 

A Pintér Sándor belügyminiszter és Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere által aláírt felhívásban arra kérik a kórházak vezetőit, hogy az egészségügyi és műszaki-gazdasági dolgozók a járványhelyzet idejére szüneteltessék vagy halasszák későbbi időpontra külföldi utazásaikat saját maguk, családjuk és a betegek élete, biztonsága és egészsége érdekében.

 

Arra kérik a kórházigazgatókat, hogy hívják fel a dolgozóik figyelmét, hogy egészségük megőrzése nemzetbiztonsági érdek, hiszen a betegbiztonság és az egészségügyi ellátás biztosításához kiemelten fontosnak tartjuk az egészségügyi ellátó személyzet egészségének és munkaképességének megőrzését.

 

“Kérjük őket, hogy maradjanak most itthon, és legyenek elérhetőek!” – zárul a felhívás.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top