Politika

Már 25 ezren csatlakoztak – óriási tüntetés készül március 15-én

MTI Fotó: Kovács Tamás

Az már biztos, hogy nem jönnek lengyel fizetett tapsolók Budapestre, de az is előfordulhat, hogy az állami ünnepséget sem fogják megtartani március 15-én. Ennek ellenére




EGY TÜNTETÉS SZERVEZŐDIK AZ OPERÁHOZ 16 ÓRÁRA, TILTAKOZÁSUL A NAT ELLEN,

amely eddig több száz iskola több ezer tanárjánál és több tízezer érintettnél verte ki a biztosítékot. Nem túlzás azt állítani, hogy ezzel a lépéssel akarja a Fidesz végképp elbutítani a magyar lakosságot, és manipulálható szavazóvá tenni a következő generációt. Eddig ugyan csak a középiskolás irodalom és történelem tantárgyakról volt szó, de mi mutatnánk konkrét számokat is, amiket nem lehet megmagyarázni:

 

A 9-12 évfolyamon csökkentik az óraszámot (a gyerekek leterheltségére hivatkozva) közben a megtanulandó szerzők száma 18-cal, a feldolgozandó művek száma 42-vel nő! Fizika tantárgyaban a 7-8. osztályosoknak eltöröltek 37 ismeretelemet, de bevezettek 83 újat! Ugyanezeken az évfolyamokon minden 45 perces órára 13-14 új megtanulnivaló jut! Ami pedig teljesen érthetetlen: 1-2 évfolyamon megszűnik a környezetismeret/természetismeret tantárgy!

Félő, hogy még mindig csak a jéghegy csúcsát kapargatjuk, és az egész NAT úgy ahogy van,

EGYSZERŰEN MŰKÖDÉSKÉPTELEN ÉS KÁROS A GYEREKEK TUDÁSÁRA NÉZVE!

 




A kormányzat nagyon elszántnak tűnik, hogy szeptembertől egy újabb szöget verjen az új NAT-tal a magyor közoktatás koporsojába, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni! EZEN a linken bárki tud csatlakozni a petícióhoz amelyet már 25 ezren írtak alá, az Operaháznál lévő tüntetésről pedig itt tudhat meg részleteket: TÜNTETÉS A NAT BEVEZETÉSE ELLLEN.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!




Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top