Politika

Elképesztő felelőtlenség a kormány részéről – Emberéletekkel játszanak!

Pestibulvar.hu

Hiába a kormány kommunikációja arról, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy megvédjék hazánkat a koronavírus-járványtól, ez a tettekben kevésbé mutatkozik meg. Az atv.hu számolt be arról, hogy mindazok, akik gépkocsival jönnek Szlovénia felől, azok mindenféle ellenőrzés nélkül jöhetnek át a határon.
A HATÁRON CSAK EGY TÁBLA JELZI, HOGY ÁTÉRTÜNK A HATÁRON, ELLENŐRZÉS AZONBAN NINCS A KORONAVÍRUS MIATT.

 

A kamionosok elmondása szerint, az olaszországi fertőzött területeken egy papírt íratnak alá velük arról, hogy jól vannak és nem érzik betegnek magukat, de máshol még ezt sem teszik meg.

 

“Nincsen semmilyen fennakadás ilyen téren, sem ellenőrzés, sem kontroll ilyen irányban.” – mondta Bereczi Szilárd kamionsofőr, aki a francia-olasz határ közeléből szállít árut. Szerinte ott alig van valami jele annak, hogy az emberek félnének a vírustól.
“Mondjuk a vörös-zónán kívül voltam, mert francia határ közelében rakodtam, de ott is ugyanúgy megy tovább az élet. Az emberek jönnek-mennek, mozognak, iskolába járnak, dolgoznak, az üzletekben sincsen semmilyen hiány.” – közölte Bereczi.

EGY MÁSIK SOFŐR ARRÓL SZÁMOLT BE A LAPNAK, HOGY DÉL-EURÓPA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT SEMMILYEN ELLENŐRZÉSSEL NEM TALÁLKOZOTT.

 

“Elég sűrűn járok ezen a vonalon spanyol és Magyarország között. Még nem tapasztaltam, hogy megállítottak volna bárhol, az olasz határon sem Fernettinél, sem itt a Pincénél a magyar határon, Spanyolországban sem, Ventiliánál sem, sehol nem.” – nyilatkozta Kollár Gábor, kamionsofőr.

AZ OLASZORSZÁG FERTŐZÖTT TERÜLETÉRŐL ÉRKEZŐ KAMIONSOFŐR PEDIG AZT MONDTA, HOGY MINDÖSSZE EGY NYILATKOZATOT KELLETT TENNIE OLASZORSZÁGBAN, MIELŐTT ÚTNAK INDULT VOLNA.

 

“Ott ahol felraktam Olaszországban, ott volt ellenőrzés, ott kitöltettek velem egy papírt, hogy van-e valami bajom, hogy fáj-e a fejem, vagy satöbbi. Ilyen influenza tüneteim vannak- e vagy sem. Ott egy papírt alá kellett írnom.” – mesélte Illés László, kamionsofőr.

 
A csatorna híradója is készített felvételeket arról, hogy Szlovénia felől lassítás nélkül lépnek át a járművek Magyarországra, tehát mindenféle ellenőrzés nélkül tudnak bejutni az országba.

SENKI, SEMMILYEN MÓDON NEM NÉZI, HOGY KI ÉS HONNAN ÉRKEZETT, ÉS, HOGY VAN-E VALAMI TÜNETE.

 

Így megvan az esélye annak, hogy Olaszország felől koronavírussal fertőzött beteg érkezik Magyarországra, úgy, hogy arról senki sem tud.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top