Politika

Kommunista ámokfutásba kezdett Bayer a koronavírus miatt

Pestibulvar.hu

A kormánypárti agitátor a Magyar Nemzet hasábjain fogalmazott úgy: miután Magyarországot érte el utoljára a vírus, és a kormány létre is hozott egy operatív törzset, ami naponta két sajtótájékoztatón tájékoztatja a lakosságot a helyzetről, szerinte ez is jelzi, hogy a kormány jól felkészült a védekezésre.
 

Bayer szerint ezt az ellenzék politikai okokból le akarja tagadni,

PL. CSEH KATALIN ÉS VADAI ÁGNES,

akiket vérbeli kommunista módjára “ártó politikai aktoroknak” nevezett.

Bayer szerint ezt a galád igazságtalanságot úgy lehetne feloldani, ha megreguláznák azokat, akik kritizálni merik a kormány koronavírus-politikáját.

“MEG KELLENE TILTANI, HOGY MINDENKI SZABADON MAKOGHASSON A VÍRUSRÓL, EGYBŐL BELJEBB LENNÉNK EGY LÉPÉSSEL”

– fogalmazott. Talán igazat is adunk Bayernek, valóban itt lenne az ideje abbahagyni az összevissza beszédet a koronavírussal kapcsolatban, csakhogy nem az ellenzéknek, hanem nekik kéne sürgősen felhagyni ezzel. Kezdhetné pl. Bayer, hogy abbahagyja az uszítást és a hangulatkeltést az ellenzék ellen. Aztán folytathatná Orbán, aki két nappal ezelőtt nagy nyilvánosság előtt azt hazudta, hogy

A KORMÁNY FOLYAMATOSAN ELLENŐRZI ÉS SZŰRI A HATÁRON ÁTLÉPŐKET.

 
Ezzel szemben a valóság az, hogy a határon semmilyen ellenőrzést nem folytatnak, de még a reptereken is simán át lehet csusszanni mindenféle vizsgálat nélkül. Nyilván nem véletlen, hogy a fertőzött iráni diákok is lazán bejuthattak az ország területére.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top