Politika

Ez már Poltnak is sok volt: fideszes képviselők miatt indított nyomozást

forrás: nol.hu

Január végén az Egri ügyek számolt be arról, hogy olyan listák kerültek elő az egri polgármesteri hivatal egyik irodájából, amik egyértelműen bizonyítják, hogy a Fidesz tiltott adatgyűjtést folytatott. A fideszes alpolgármester irodájáből kikerült dokumentumokban egri választópolgárokat sorolnak névvel, lakcímmel, emellett egy 7-es skálán értékelik pártos aktivitásukat is. Emellett a fideszes parlamenti képviselő,
NYITRAI ZSOLT 2014-ES VÁLASZTÁSI AJÁNLÓÍVEINEK FÉNYMÁSOLT PÉLDÁNYAI IS ELŐKERÜLTEK!

 

A portál által nyilvánosságra hozott képek alapján egyértelmű, hogy a Kubatov-lista egri vonatkozású részét felejtették hátra az önkormányzati bukás után. Mivel az ajánlóívek másolása mindenképpen bűncselekménynek számít, így a polgármester meg is tette a feljelentést.

 

Az üggyel kapcsolatban a parlamentben feltett kérdésre pedig Polt Péter azt a választ adta, hogy az ügy a Borsod Megyei Rendőr-főkapitánysághoz került,

AMELY 2020. FEBRUÁR 13-ÁN NYOMOZÁST RENDELT EL.

 
Ez jelenleg felderítési szakaszban van. Kíváncsian várjuk, vajon melyik bevált taktikát fogják bevetni, az időhúzást, vagy ismeretlen tettes miatt zárják le a nyomozást.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top