Politika

Arannyal, gyémánttal röhögi ki a fideszes elit a magyar embereket

kép: Sarka Kata Facebook

Most már egészen biztos, hogy pénzünkből meggazdagodott fideszesek versenyeznek, hogy ki tudja jobban szemberöhögni az általuk meglopott kispénzű magyar adófizetőket. Habony Árpád sok százezres Gucci táskája, Vajna Tímea gyémántjai, Mészáros Lőrinc jachtja, Szijjártó Péter luxusvillája, Rogán Antal Louis Vuitton táskája után most a nemrég elvált Rogán-Gaál Cecília mutatta meg, mennyire lenézi ezt a végletekig kizsigerelt országot.
A DEBRECENI DAVIS-KUPÁRA KILÁTOGATVA A PROPAGANDAMINISZTER VOLT FELESÉGE 21 MILLIÓ FORINT ÉRTÉKBEN VISELT ÉKSZEREKET.

 

A bal karján lévő három karperec egyértelműen a Cartier közkedvelt, Love Bracelet szériájába tartozik, amelyek becsült értéke meghaladja a 20 millió forintot. Az erről készült fotókat a 444.hu közölte, de mint pár nap múlva kiderült, a valóság még ennél is brutálisabb. A hírportál egyik olvasója ugyanis felfedezte, hogy a méregdrága ékszereken kívül Cecília jobb karján egy 34 mm átmérőjű Rolex Pearlmaster óra is látható. Az Oyster-szíjas óra Everose goldból készült, ami a Rolex saját rózsaarany/pink gold-formulája, amibe vörösréz mellett tesznek kis ezüstöt és egy kis platinát is, hogy ne fakuljon ki az arany rózsaszínje, ráadásul gyémántok is vannak benne. Egy ilyen óra újonnan 40 750 euró, vagyis 13,7 millió forint. Emiatt a portál szarkasztikus helyreigazítást is közölt, mondván: elnézést kérnek, amiért azt a benyomást keltették, mintha a miniszter ex-felesége csak 21 millió forint értékű ékszert viselt volna.

A VALÓSÁG UGYANIS AZ, HOGY ROGÁN-GAÁL CECÍLIA ÖSSZESEN 35 MILLIÓS SZETTET VISELT. EZ MA EGY VIDÉKI CSALÁDI HÁZ ÁRA.

 

Persze, lehet, hogy Cili csak így akart üzenni volt férjének, akit nemrég egy fiatal nővel láttak csókolózni, jelezve, hogy ő sem szomorú. Rogán volt feleségének cégeit egyébként eddig 273 millió forinttal támogatták állami cégek. De legalább ismét megbizonyosodhattunk, hogy mire megy el az a rengeteg adó, amit a Fidesz-kormány begyűjt a magyar emberektől.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top