Politika

Még egyet belerúgnak utoljára a devizahitelesekbe – pedig nyertek már rajtuk eleget

Pestibulvar.hu

Ismét a devizahiteleseken nyerészkedik a Fidesz. Becsületes ember számára persze meglepő lehet, hogy Orbán milliárdos barátai még a bajba jutott emberek helyzetét kihasználva is keresni akarnak, de az elmúlt tíz évben a Fidesz megszokta, hogy elég csak kicsit sorosozni meg rémisztgetni, és a magyar emberekkel máris bármit meg lehet tenni. Most például kimondták, hogy




A BAJBA JUTOTT DEVIZAHITELESEK CSAK AZ ORBÁNÉK ÁLTAL KIJELÖLT HÁROM ÜGYVÉDEN KERESZTÜL VÁSÁROLHATJÁK VISSZA AZ INGATLANJAIKAT A NEMZETI ESZKÖZKEZELŐTŐL!

 

A zsíros üzletből Pfeifer Tamás és Borsfai Balázs ügyvédi irodái mellett Varga István volt fideszes országgyűlési képviselő irodája is részesedik – derítette ki a 24.hu. A hírportál közérdekű adatigénylésére érkezett válaszból kiderült: azzal, hogy több ezer devizahiteles kizárólag velük készíttetheti el a szükséges formaszerződést,

A HÁROM FIDESZES ÜGYVÉDI IRODA GARANTÁLTAN TÖBB MINT 400 MILLIÓ FORINTOT SÖPÖRHET BE A DEVIZAHITELESEKTŐL!

 

Az újabb fideszes nyerészkedés előzménye, hogy 2018 végén törvénybe iktatták: azok a devizahitel-károsultak, akik a válság idején eladták az ingatlanjukat, majd évekig visszabérelték azt a kormány által létrehozott Nemzeti Eszközkezelő Zrt.-től, visszavásárolhatják a lakásukat. Több mint 28 ezer család úgy döntött úgy, hogy él ezzel a lehetőséggel, közülük 6400-an pedig egy összegben fizetnek az ingatlanért. Az ügyvédek feladata az, hogy ehhez a 6400 adásvételhez elkészítsék a szerződéseket.




Ezek a szerződések persze szinte egy kaptafára készülnek, a legtöbbször csak az adatokat kell bennük átírni. Ez azt jelenti, hogy az ügyvédi irodák

PÁR SOR LEGÉPELÉSÉVEL ÉS NYOMTATÁSSAL SZÁZMILLIÓKAT KERESNEK A DEVIZAHITELESEKEN!

 

Hogy ez milyen könnyű pénzkereset, az is jelzi, hogy a három ügyvédi iroda már eddig több mint négyezer szerződést készített el és csaknem 250 millió forint ügyvédi munkadíjat vettek fel az eszközkezelőtől.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top