Politika

A Jobbik bezáratná az iskolákat és az óvodákat a koronavírus-járvány miatt és leváltaná Kásler Miklóst

168ora.hu

Már több uniós ország bezárta közoktatási intézményeit a még komolyabb koronavírus–járvány megakadályozásáért. A Jobbik szerint Magyarországon is a védekezés most a legfontosabb, ezért  a gyermekek és családok védelmében tanítási szünetet kell elrendelni.




A Jobbik azt követeli, hogy a kormány azonnali hatállyal zárja be az iskolákat, óvodákat.

 

Az ellenzéki párt szerint minden erővel meg kell akadályozni egy még nagyobb járványt Magyarországon.

Gyermekeink, az őket tanító pedagógusok és áttételesen a több százezer család védelme kell, hogy az első legyen most.

 

A Jobbik, összhangban más országok hasonló gyakorlatával, azt is javasolja, hogy az Olaszországból visszatérő magyar és külföldi állampolgárokat hétfőtől kötelezzék két hetes házi karanténra. Az ellenzéki párt javasolja, hogy a kormány kiemelten ellenőrizze a teherszállító közúti vállalkozásokat, segítse minden védekezéshez szükséges eszközzel munkájukat – írja a 24.hu.




 

A Jobbik továbbra is kitart mellette, hogy Orbán Viktornak a lakosság megnyugtatása és a magyar emberek biztonsága érdekében fel kell mentenie a járvány elleni védekezés irányítására alkalmatlan Kásler Miklós emberi erőforrás-minisztert. A Jobbik a védekezésben résztvevőknek megköszönte eddigi áldozatos munkájukat.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top