Politika

RTL Klub: Pattanásig feszült a hangulat a László Kórházban (+videó)

nyugatifeny.hu

És a java még most jön.




Fáradtak és feszültek a karanténban dolgozó orvosok és ápolók – ez derül ki abból a videóból, ami a Szent László kórház fertőző osztályán készült. A videón látni, ahogy egy ápoló és egy orvos egy férfival vitatkozik.

 

Az RTL Klub Híradójához eljutott felvételen a karanténban lévők azt sérelmezik, hogy egy szobában kell lenniük a frissen érkezettekkel. Attól félnek, hogy ők is megfertőződnek.

 

Eközben az ápoló és az orvos arról beszél, hogy az egész kórház tele van és percenként jönnek az újabb betegek.

 

A Független Egészségügyi Szakszervezet elnöke azt mondta, egyre nagyobb a nyomás az amúgy is túlterhelt nővéreken és orvosokon. Soós Adrianna úgy tudja, legalább 30 egészségügyi dolgozó került már karanténba azért, mert valamelyik kórházban érintkezett koronavírusos beteggel.

 




A Híradónak nyilatkozott egy fiatal, akit szintén a Szent László kórházban tartanak megfigyelésen. Ő azt mondta, jobban sajnálja a stresszes orvosokat és nővéreket, mint saját magát.

 

Az RTL Híradó videója:

 

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top