Politika

Hiába próbálja tagadni Orbán: minden lépésük az ellenzéktől lopott ötlet!

Forrás: Orbán Viktor - Facebook

Orbánék propagandája kétségbeesetten harcol a járvány valósága ellen és egyelőre vesztésre áll. A Fidesz megpróbál mindent bevetni, hogy fenntartsák a látszatot, miszerint minden baj külső erőkre vezethető vissza, de ahogy telik az idő, egyre több ember kezdi látni, hogy




A VÍRUS UGYAN KÜLFÖLDRŐL JÖTT, DE A JÁRVÁNYÜGYI KÁOSZ A FIDESZ FELELŐSSÉGE!

 

A félrevezető állítások gyártása futószalagon történik. Arra, hogy nincs elegendő teszt, Orbán azt hazudta, hogy a vírust nem is lehet kiszűrni, de pechjére a WHO igazgatója szinte azonnal megcáfolta. Igazi járványügyi szakembert nem is engednek nyilatkozni, mert attól tartanak, hogy a valóságot bemutató válaszok azonnal lelepleznék a Fidesz-kormány alkalmatlanságát. A valóság azonban így is elsöpri a propagandát, mivel az események világosan megmutatják, hogy

ORBÁNÉK EDDIG SZINTE AZ ÖSSZES INTÉZKEDÉSÜKET AZ ÁLTALUK LENÉZETT ELLENZÉKTŐL NYÚLTÁK LE!

 

Emlékezhetünk az iskolák bezárásának kérdésére. Orbán napokig azt hajtogatta, hogy semmi szükség erre, majd március 13-án mégis kénytelen volt bejelenteni az intézkedést. (Mellesleg a Tv2 Tények című műsora pont ekkor szólaltatott meg egy szakértőt, hogy az iskolák bezárása milyen káros lenne – volt is riadalom, amiért megcáfolták az időközben álláspontot váltó miniszterelnököt…). Majd ezután jött a Fidesz számára igazán megalázó vesszőfutás: sorozatosan

KÉNYTELENEK VOLTAK ÁTVENNI AZ MSZP ÁLTAL BENYÚJTOTT ÖTPONTOS VÉDŐCSOMAG EGYES ELEMEIT. PERSZE, TITOKBAN.

 




Az MSZP azt javasolta, hogy a jövőben ne csak a betegek válthassák ki az e-recepteket, hanem bármelyik ismerősük is. A Fidesz ezt átvette, bejelentette. Az MSZP azt is követelte, hogy vezessék be az távoktatást – Orbán ezt is lenyúlta, mintha a saját ötletük lenne, hogy M5 tévécsatorna tananyagot fog sugározni. A szocialisták a hitelfizetés és a végrehajtások felfüggesztését is javasolták, mire a Magyar Nemzeti Bank bejelentette: hiteltörlesztési moratóriumot javasol a vállalatok számára, mérsékelve ezzel azt a veszteséget, ami tömeges elbocsátásokhoz vezethet.

VAGYIS A FIDESZ AZ MSZP JAVASLATAIT VALÓSÍTJA MEG!

 

Orbánék eközben persze ezerrel ekézik az ellenzéket, de jó, ha tudjuk: az eddigi intézkedéseik java részét az ellenzéktől lopták. Igaz, ezt nem verik nagydobra, de az eddig történtek egyértelmű bizonyítékát adják annak, hogy a Fidesz alkalmatlan a kormányzásra.

 

Mindenesetre nem árt, ha észben tartjuk az MSZP többi javaslatát is: a fizetés nélküli szabadságra küldött dolgozóknak bérgarancia-alapot kell létrehozni, az otthon maradt szülőket megemelt családi pótlékkal kell segíteni, a nyereséges multinacionális vállalatoknál elbocsátási tilalmat kell bevezetni, a nyugdíjasok nyugdíjprémiumának kifizetését pedig nem elhalasztani kell, hanem előrébb hozni.

VAJON LEGKÖZELEBB EZEK KÖZÜL MELYIKKEL ÁLL ELŐ A FIDESZ ÚGY, MINTHA A SAJÁTJA LENNE?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top