Politika

Csillagászati vagyont bukott Orbán Lőrinc a koronavíruson

nyugatifeny.hu

A miniszterelnök pénztárcája még a dollármilliárdosok listájáról is lecsúszott.




Mészáros Lőrinc cége, az Opus is megsínyli a koronavírus-járvány miatti negatív hangulatot: a Forbes számításai szerint az oligarcha 117 milliárd forintot bukott pár hét alatt.

 

Mészáros vagyonának jelentős része van tőzsdei cégekben, és az Opus értéke akkorát csökkent, hogy Mészáros vagyona 1 milliárd dollár alá esett az amerikai Forbes valós idejű vagyonkimutatása szerint.

 

A lap januári listáján a magyar oligarcha még 407,7 milliárd forinttal szerepelt, az amerikai Forbes árfolyamokkal frissített listáján viszont már csak 985,2 millió dollárral szerepel (jelenlegi árfolyamon ez 290 milliárd forintnak felel meg).

 

Több mint 117 milliárd forint a felcsúti oligarcha becsült vagyonának csökkenése.

 




A cikk publikálásakor az Opus 15 százalékos mínuszban volt a pénteki záróértékéhez képest, a Mol 9,5 százalékos, az OTP 6,4 százalékos mínuszban volt.

 

(Forbes / napi.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top