Belföld

Kálmán bement egy józsefvárosi boltba, fizetett, aztán elővett egy gránátot, és közölte: ezzel megállítja a koronavírust

168ora.hu

Közveszéllyel fenyegetés alapos gyanúja miatt kell felelnie tettéért a hatóságok előtt annak a 43 éves férfinak, aki március 17-én, röviddel reggel 9 óra előtt besétált egy józsefvárosi üzletbe, majd vásárlás után egy kézigránátnak látszó tárgyat vett elő.
A férfi azzal fenyegetőzött, hogy ezzel megállítja a vírust, valamint azt is közölte, hogy ha kell, akkor fegyvert is elővesz

– közölte honlapján a rendőrség. A boltból érkezett bejelentés után 4 órával már el is fogták N. Kálmánt a XVII. kerületi Ferihegyi úton, mégpedig a TEK munkatársainak segítségével elfogtak. A férfi lakásában a nyomozók kutatást tartottak, ahol megtalálták a fenyegetés során használt, valódira megtévesztésig hasonlító kézigránát-utánzatot.

 

A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

Így fogták el: 
forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top