Politika

A Fidesz-közeli médiaalapítványba tartozó Hír TV azzal henceg, hogy kőkemény 300 ezret adományoz a Szent László Kórháznak

168ora.hu

Sikerült a pofátlanságot kimaxolnia a Hír TV-nek: bejelentették, hogy „míg az Index és a 444 magának kér pénzt olvasóitól, a koronavírus-járvány miatt 300 dolgozója 300 ezer forint adományt gyűjtött ma a Szent László Kórház Alapítványának. Fontosnak érezzük, hogy a válságon nyerészkedő és/vagy a jövőjükért rettegő médiumokkal szemben emberséget mutassunk és szolidaritást azokkal, akik ma az egészségünkért küzdenek – zárja tájékoztatását a Hír TV.




 

Az állami tévé is terjedelmes hírben számolt be erről, az összeállításban pedig cseppet sem meglepő módon negatív színben tüntették fel a pénzgyűjtési akciót, amit egyébként önfenntartási célból indított az Index és a 444.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy az a Fidesz-közeli médiabirodalom, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA), amelyhez a Hír TV is hozzátartozik, rengeteg állami hirdetési pénzből gazdálkodhat, míg a független médiából nem sokan részesülnek ebben a lehetőségben.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top