Politika

Hosszas hallgatás után megszólalt az MSZP nagy öregje: nagyon helyretette a fertőzötten operáló orvost

hirhugo.hu

Nagy média felháborodást keltett, hogy  a Szegedi Tudományegyetem rektora, továbbá a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika igazgatója, miután hazatért a síelésből, nem vonult házi karanténba, hanem bement dolgozni, műtött is. Csak azután vetették alá vizsgálatoknak, hogy a koronavírus tüneteit produkálta.




 

Azután kiderült, hogy az orvos valóban koronavírusos. Az operatív törzs megkezdet a kontakt kutatást, mindenkitől mintát vesznek az orvosi kamara pedig vizsgálatot indított az orvos ellen.

 

Ám hosszas hallgatás után megszólalt az MSZP korábbi elnökhelyettese Gőgös Zoltán is, aki nagyon helyretette a felelőtlen orvost egy facebook bejegyzésben:

Vajon mi késztethet arra egy orvos professzort, aki ráadásul egyetemi rektor, hogy fittyet hányjon az orvosok által hetek óta követelt karanténra?

Sokan gondolják azt, hogy őket minden baj elkerüli, de hiába hitték régen a királyok, hogy ők nem kaphatják el a pestist, hisz a koronát isten földi helytartójától kapták, nekik se jött be, és a magukat természetfelettinek gondolóknak sem jön be.




 

Mindenkinek joga van saját magát veszélynek kitenni, de nincs joga mások életét veszélyeztetni. Arra leszek kíváncsi, miközben szurkolok, hogy mielőbb gyógyuljon meg, hogy mikor nyújtja be a lemondását.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top