Politika

De vajon hol van és mit csinál Áder János, aki másfél hete egy szót sem szólt a népéhez?

168ora.hu

A március 15-i alkalmat leszámítva az elmúlt hetekben egyszer se szólalt meg a köztársasági elnök. 




 

Az Index megpróbálta megtudni, hogy akkor mégis mivel tölti napjait Áder a veszélyhelyzet március 11-i kihirdetése óta. Altorjai Anita, a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóigazgatója azt írta a portálnak, hogy „a köztársasági elnök Magyarországra akkreditált nagyköveteket fogadott bemutatkozó látogatáson, nemzeti ünnepünk alkalmából részt vett az ünnepélyes zászlófelvonáson, és üzenetet mondott a közszolgálati televízió csatornáin, illetve

tábornokokat nevezett ki”.

 

A köztársasági elnök mindezek mellett folyamatosan ellátta és ellátja az alaptörvény által rá rótt azon feladatokat, melyek a jogalkotással, állampolgári ügyekkel, kegyelmi kérvényekkel kapcsolatosak – közölte még.

 

Altorjai azt is tudatta, hogy a koronavírus miatt Áder külföldi programjait lemondták, diplomáciai látogatásait később pótolja.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top