Politika

Elárulták! Döbbenetes, hogy ezért hallgat Áder!

Forrás: hungarytoday.hu

Miközben Magyarország újkori történetének egyik legnagyobb válságát éli, a köztársasági elnök egyszerűen eltűnt az emberek elől. Áder Jánosnak a jelenlegi súlyos helyzetben semmilyen mondanivalója nincs sem a televízióban, sem egy közlemény formájában, de még a közösségi oldalon sem. Mindez azért is furcsa, mert




A KÖRNYEZŐ ORSZÁGOK ÁLLAMFŐI EGYMÁS UTÁN FEJEZIK KI EGYÜTTÉRZÉSÜKET AZ EMBEREKKEL. CSAK ÁDER JÁNOS HALLGAT.

 

A szlovák államfő, Zuzana Čaputová az elnöki hivatal teraszán állva megtapsolta az egészségügyi dolgozókat, majd videóban köszönte meg az állampolgárok fegyelmezettségét és az önkéntesek munkáját. Miloš Zeman cseh elnök is köszönetet mondott országa polgárainak a türelmükért és segítőkészségükért. Alexander Van Der Bellen osztrák szövetségi elnök is több alkalommal megszólalt, Facebook-oldalán pedig komoly kihívásnak nevezte a jelenlegi helyzetet. Andrzej Duda, lengyel elnök hétfő este élő Facebook-videóban válaszolt a kommentben feltett kérdésekre.

 

S hogy eközben miért tűnt el Áder János? Amikor az Index ezt megkérdezte, Altorjai Anita, a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóigazgatója az alábbi megdöbbentő magyarázatot adta:

„A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK MAGYARORSZÁGRA AKKREDITÁLT NAGYKÖVETEKET FOGADOTT BEMUTATKOZÓ LÁTOGATÁSON,

nemzeti ünnepünk alkalmából részt vett az ünnepélyes zászlófelvonáson, és üzenetet mondott a közszolgálati televízió csatornáin, illetve tábornokokat nevezett ki.

 




A köztársasági elnök mindezek mellett folyamatosan ellátta és ellátja az alaptörvény által rá rótt azon feladatokat, melyek a jogalkotással, állampolgári ügyekkel, kegyelmi kérvényekkel kapcsolatosak.”

VAGYIS ÁDERNEK FONTOSABB A PROTOKOLL, MINT HOGY EGY SÚLYOS VÁLSÁGHELYZETBEN SZÓLJON A NEMZETHEZ!

 

Mert az ugye senki sem hiszi, hogy a nagykövetek fogadása, vagy a tábornokok kinevezése annyira lekötné az államfőt, hogy ne jusson ideje egy tízperces beszéd megtartására, vagy egy rövid közlemény vagy Facebook bejegyzés közzétételére? A furcsa helyzet mostanra odáig fajult, hogy

SZÉL BERNADETT FÜGGETLEN ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNYLÉSBEN KÉR VÁLASZT ARRA: MIT CSINÁL ÁDER JÁNOS?

 

Érdemi választ valószínűleg ő sem kap majd, de azt egyre többen valószínűsítik, hogy Áder János eltűnése összefüggésben állhat a diktátor-törvény előkészítésével: a köztársasági elnök inkább eltűnik, semhogy véleményt kelljen mondania a magyar parlamenti demokrácia felszámolásáról.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top