Politika

Végre megérkezett a szállítmány Kínából, erre Orbán összetaperolta (+fotók)

Pestibulvar.hu

Kedden a változatosság kedvéért végre jó hírt is kaptunk, az ígéreteknek megfelelően megérkezett Kínából az első nagyobb orvosi eszközöket tartalmazó szállítmány. Az átadáskor jelen volt Orbán Viktor is, aki az alkalomról készült fotókat fel is töltötte a Facebook-oldalára.




 

Orbán azt írta, a szállítmány

TÖBB MINT 3 MILLIÓ MASZKOT, 100 EZER TESZTET ÉS 86 LÉLEGEZTETŐGÉPET TARTALMAZ,

az Innovációs és Technológiai Minisztérium szerint a csomag súlya 70 tonnára rúg. Orbán azt is bejelentette, hogy várhatóan ez még csak az első nagyobb szállítmány, lesz még belőlük több.

A kormányfő, ha már ott volt, meg is tekintette a csomagokat. A fotók szerint egy ponton szemlátomást lankadhatott a figyelme, vagy csak nem érdekelte annyira a dolog,

MERT RÁTEHÉNKEDETT A CSOMAGRA, ÉS PUSZTA KÉZZEL ÖSSZETAPEROLTA A TAKARÓFÓLIÁJÁT.

Forrás: Orbán Viktor – Facebook

 

Megfertőznie ezzel persze akkor sem feltétlenül sikerült volna a szállítmányt, ha koronavírusos lett volna, de egy kormányfőnek azért talán illene jobb példát mutatnia, főként ha fotókat is készít az eseményről, és azokat még a Facebookjára is feltölti. Reméljük, a kibontásnál már nem lesz jelen a miniszterelnök, vagy ha mégis, addigra fel fog venni egy gumikesztyűt.




 

A képeket itt megtekinthetik:

Tizenharmadik nap. Befutott a keleti portyázók újabb szállítmánya. Több mint 3 millió maszk, 100 ezer teszt, 86…

Közzétette: Orbán Viktor – 2020. március 23., hétfő

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top