Politika

Feljelenti a karantént önkényesen elhagyó, „erkölcsi” kötelességét teljesítő fideszes képviselőt Szabó Tímea

168ora.hu

„Feljelentést teszek Bíró Nagy László fideszes képviselő ellen járványügyi szabályszegés miatt!” – közölte a Párbeszéd társelnöke Facebook-oldalán. Szabó Tímea elfogadhatatlannak tartja, hogy a politikus 7 nap után elhagyta a karantént „és százakat veszélyeztetve bejött hétfőn a Parlamentbe, és órákig ott ült közöttünk! Ha minket megfertőz, mi további százakat fertőzhetünk meg, fontos kórházi kapacitásokat lefoglalva az ő felelőtlensége miatt.”




 

B. Nagy László a hvg.hu kérdésére azt mondta, „erkölcsi” kötelességét teljesítette, amikor elment a parlament ülésére és jelezte, újból megtenné, az ország iránt érzett felelőssége miatt. Szabó Tímea ezt a magyarázatot is felháborodottan fogadta, mert a politikus szerint a felelősség ott kezdődik, hogy az ember betartja a karantén szabályait.

 

Feljelentést teszek Bíró Nagy László fideszes képviselő ellen járványügyi szabályszegés miatt!Elfogadhatatlan, hogy a…

Közzétette: Szabó Tímea – 2020. március 24., kedd

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top