Belföld

Mintha nem is tavasz lenne: van, ahol több mint 17 centis hó esett a Dél-Dunántúlon

168ora.hu

A Dél-Dunántúlon több helyen is mértek tíz centiméter körüli hóvastagságot kedden – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán. 




A Tolna megyei Váralján 17 centiméteres a hóréteg. Baranya megyében, Pogányban 14 centiméteres a hó.

 

A Tolna megyei Hőgyészen, a Somogy megyei Tabon és a Baranya megyei Somogyhatvanban egyaránt 10 centiméteres, a Tolna megyei Szakályon pedig 8 centis a hóréteg. Több településen esett többcentinyi hó, és a meteorológiai szolgálat adatai szerint az országban másutt is van – egyebek között Budapest egyes részein – foltokban hó.

 

Az előrejelzés szerint kedden délen előfordulhat további gyenge havazás, havas eső. Szerdán a délnyugati, déli országrészben, körülbelül a Szombathely-Békéscsaba vonaltól délre többfelé várható csapadék; kezdetben általában havazás, majd – főleg a Dunától keletre – havas eső, eső is. Csütörtökön a Dunántúlon még több helyen lehet gyenge vegyes halmazállapotú csapadék, de ott is fokozatosan megszűnik.

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top