Belföld

Egy nap alatt 39-cel nőtt a fertőzöttek száma, már 226 igazolt beteg van Magyarországon és egy újabb ember meghalt

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Eddig nem látott mértékben, egy nap alatt 39 fővel emelkedett az igazolt koronavírusos esetek száma Magyarországon:




immár 226 fertőzöttről tudnak.

 

Az újabb betegek a reggel háromnegyed 7 után frissült kormányzati portál szerint magyar állampolgárok, egy brit beteg pedig elhunyt, így már tíz ember halt meg hazánkban. A mintavételek száma 6817, több mint 700 egy nap alatt.

 

A csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat.




 

A hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek közül 212 magyar állampolgár, 10 iráni, 2 brit, 1 kazah és egy 1 vietnámi.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top