Belföld

Rohamosan nő a fertőzött betegek száma – A koronavírus már mindenhol jelen van!

Pestibulvar.hu

A tegnap a hivatalos tájékoztatás szerint 187 volt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, mára ez a szám 39-el nőtt,




ÍGY MÁR 226-RA NŐTT A BETEGEK SZÁMA.

 

Az országos tiszti főorvos szerint a csoportos megbetegedések időszakában vagyunk, így már lehetetlen nyomon követni, hogy ki kitől kaphatta el a betegséget.

 

Dr. Müller Cecília kijelentette továbbá azt is, hogy az új koronavírussal bárki megfertőződhet és bárki fertőzhet, a kórokozó az országban mindenhol jelen van. A tiszti főorvos ezt azután mondta, hogy kiderült, a legutóbbi áldozat egy fiatalabb nő volt, bár életkorát nem árulták el, csak azt, hogy ez az eset is jól mutatja, a fiatalabbak sincsenek biztonságban.




Jelenleg hazánkban a beazonosított új koronavírus-fertőzöttek száma 226 fő, akik közül 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 212 magyar állampolgár.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top