Belföld

A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek

civilhetes.net

Újabb 35 embernél mutatták ki a koronavírust Magyarországon, már 261 igazolt fertőzött van




Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 261-re nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma. Egy nappal korábban még 226 fertőzöttről adtak tájékoztatást a kormányzati oldalon. Közülük 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 247 magyar állampolgár.

 

A gyógyultak száma 21-ről 28-ra nőtt csütörtökre. Az áldozatok száma nem változott, 10 ember hunyt el a koronavírus következményei miatt Magyarországon. Jelenleg 100-an vannak karanténban, és 8005 mintavétel volt csütörtökig bezárólag.

 




A hivatalos tájékoztató oldalon azt írják, hogy jelenleg a csoportos megbetegedések szakaszában jár Magyaroszág, a beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek. (Euronews)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top