Politika

Orbánék tanulhatnak: az MSZP-s polgármester bejelentette minden család kapott védőmaszkot (+videó)

hirhugo.hu

Dr. Nemény András,  Szombathely polgármestere egy facebook videóban mondta el az első pillanattól kezdve mindent megtesz a korona vírussal szemben és minden szombathelyi család maszkot kapott, hogy biztonságban érezhesse magát.




 

Orbánék tanulhatnak, ugyanis Szombathely MSZP-s polgármestere, Neményi András egy facebook videóban bejelentette, hogy a város mindegyik családja kapott kettő darab mosható védőmaszkot.

 

A város megrendelt összesen 100 ezer szájmaszkot a szombathelyieknek, ebből 25 ezret kapttak az egészségügyben és szociális területen dolgozók, a fennmaradó 75 ezret pedig március 23-tól szállítják ki a családoknak, – egyelőre háztartásonként 2 darabot.




 

Így kormányzunk mi – Szombathely MSZP-s vezetése felelősen gondoskodik polgárai biztonságáról

Így kormányzunk mi – Dr. Nemény András: Szombathely az első pillanattól kezdve mindent megtesz a korona vírussal szemben. Megszerveztük az alapellátásban a dolgozók védelmét, és a kórházi dolgozóknak a kéréseit mindenben teljesítjü. Minden szombathelyi család maszkot kapott, hogy biztonságban érezhesse magát. Szombathely összefog. Soha nem azt kérdezzük, hogy mit miért nem lehet megcsinálni, hanem azt nézzük, hogy hogyan lehet megcsinálni. Maradjon mindenki otthon, vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra! #maradjotthon #vigyazzunkegymasra

Közzétette: MSZP – 2020. március 24., kedd

 

Ha szükséges, továbbiakat fog rendelni a város. Ezek mosható maszkok. amit első használat előtt a mosógépben ki kell mosni 65-90 fokon és utána használják.

 

“Azt kérjük mindenkitől, hogy amikor elmennek otthonról és különösen, amikor olyan helyre mennek, ahol több ember van, használják ezt a szájmaszkot! Nagyon fontos, hogy használják, akkor, amikor tömegközlekedési eszközt vesznek igénybe, mert ez mindannyiunk biztonsága érdekében van. Ez a szájmaszk nem véd meg mindentől, de arra mindenképpen jó, hogy aki használja, az másnak nem adja át a fertőzést. És értelemszerűen, minél többen használjuk, annál inkább biztonságban vagyunk mindannyian” – mondta el a polgármester.

 

Bejelentette még azt is, hogy nyittatott az önkormányzattal egy alszámlát, ahova azoknak a felajánlásait várják, akik úgy érzik, hogy ebben a helyzetben is tudnak segíteni, van rá lehetőségük.

 




“Mindenki gondolja végig, hogy van-e esetleg olyan plusz tartaléka, ami a következő időszakban nem hiányzik, hiszen nagyon sokan vannak olyanok, akik minden tartalékukat felélték, most veszítik el a munkájukat. Szükség lesz arra, hogy valamilyen módon próbáljuk meg őket segíteni” – kérte dr. Nemény András, aki a veszélyhelyzet fennáltáig a saját fizetéséből havonta 200 ezer forintot biztosít az alap részére, melynek neve és számlaszáma: Koronavírus alap, 10918001-00000003-25300517.

 

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzéki városvezetés jó lépéseiről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa komoly leckét kapott Orbán valódi védekezésből.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top