Politika

Szállítmányok csak fényképen? Hol vannak a maszkok és a többi védőfelszerelés?

Forrás: Orbán Viktor - Facebook

Biztonságos védelmet nyújtó FFP3-as maszkot aranyért sem lehet kapni – állítják az orvosok, akik többnyire egyszerű sebészi maszkokban végzik a munkájukat. De nem csak ők, a hétköznapi emberek sem tudnak hozzájutni a vírus elleni biztosa védelmet nyújtó felszereléshez. Az interneten csak egyszerűbb maszkot lehet rendelni, de ez – akárcsak a fertőtlenítő – borzasztó drága, sokszoros áron kínálják. Eközben rendszeresen érkeznek hírek arról, hogy jönnek Kínából a védőfelszerelések.




CSAKHOGY EZEKNEK AZ ÉRKEZÉSÉBŐL AZ EMBEREK NEM ÉREZNEK SEMMIT!

 

Március 23-án Orbán Viktor a Facebook oldalán jelentette be, hogy több mint 3 millió maszk, 100 ezer teszt és 86 lélegeztetőgép érkezett Kínából. Ma, vagyis március 28-án további 27 tonnányi védőfelszereléssel landolt három kínai repülőgép Budapesten, Szijjártó Péter külügyminiszter pedig kijelentette: vasárnap két repülőgép újabb 3 millió 270 ezer maszkot hoz Budapestre.

DE MIKOR JUT EL EZ AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKHOZ? MERT ŐK EZEKET MÉG MINDIG CSAK FOTÓKON NÉZHETIK!

 

Az emberek talán még soha nem látták annyira a különbséget a valóság és a propagandahírek között, mint ezekben a napokban. Lehet, hogy a Fideszben azt hiszik, hogy az országos elégedetlenséget le lehet csillapítani néhány hurráoptimista hírrel és fényképpel, de a vírus terjedését ezzel biztosan nem állítják meg.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top