Politika

Hatalmas segítséget ajánlott fel Soros György! Orbánt most biztos megüti a guta!

Pestibulvar.hu

A Soros által alapított Nyitott Társadalom Alapítvány bejelentette, hogy




EGYMILLIÓ EURÓT ADOMÁNYOZ BUDAPESTNEK A KORONAVÍRUS ELLENI KÜZDELEMRE.

 

Közleményében Soros úgy fogalmazott: a városok és a helyi önkormányzatok hatalmas kihívással találják szemben magukat a járványhelyzet miatt, amúgy is szűkös anyagi forrásokkal kell biztosítaniuk a város működését, a szociális ellátást. Különösen nagy veszélyben vannak az idősotthonok lakói és a hajléktalanok. Azok, akik most elvesztik a munkájukat, a munkásszállók törékeny biztonságát, szintén hajléktalanná válhatnak, ahol a tömeges fertőzés esélye igen magas.

 




Soros azt írta, Budapesten született a nagy gazdasági világválság idején, alig egy évtizeddel a spanyol influenza pusztítása után. A járvány akkor több ezer halottat hagyott maga mögött Budapesten. A városban élte át a II. világháborút, a nyilas uralmat, az ostromot. Jól emlékszik azokra az időkre, tudja, mit jelent Budapesten élni rendkívüli körülmények között.

“SZÜLŐVÁROSOM LAKÓI IRÁNTI SZOLIDARITÁS JEGYÉBEN EZÉRT AZ ÁLTALA ALAPÍTOTT NYÍLT TÁRSADALOM ALAPÍTVÁNYOK 1 MILLIÓ EURÓT ADOMÁNYOZ BUDAPESTNEK A PÉLDÁTLAN VÉSZHELYZETBEN”

– jelentette be Soros.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top