Politika

Szijjártó: ugatnak az ellenzéki liberálisok

Ellenzek.net

Szijjártó Péter a külügyért felelős miniszter a facebookon oldalán heves támadást indított a liberális közösség ellen.




 

Nem finomodott a szavakkal, annyira nem, hogy a mondandója végen egyszerűen ugatásnak titulálta az ellenvéleményeket.

 

Íme a facebookon megjelent nyilatkozata változtatás nélkül;

Újra támad a nemzetközi liberális mainstream

 




A nemzetközi liberális mainstream ismételten össztűz alá vette Magyarországot: a bukott olasz baloldali miniszterelnök, az örök nagykoalíciós kistestvér német szocialisták, a választást soha nem nyert osztrák zöldek és luxemburgi kommunisták, valamint a szélsőségesen intoleráns északi liberálisok.

 

Mostani támadásukban semmi meglepő nincs: amikor mi valami nagy bajtól védjük meg a magyar embereket, ők mindig megtámadnak minket.

A nemzetközi liberális mainstream megtámadott minket tíz éve, amikor hazaküldtük az IMF-et és megszorítások helyett adót csökkentettünk, segély helyett munkát adtunk, így megvédtük a gazdasági összeomlástól Magyarországot.

 

A nemzetközi liberális mainstream megtámadott minket öt éve is, amikor elutasítottuk az illegális migránsok letelepítéséről szóló kötelező kvótákat, kerítést építettünk a déli határra, odavezényeltük a rendőrséget és a honvédséget, ezzel pedig megvédtük a magyar emberek biztonságát.

 

A nemzetközi liberális mainstream megtámadott minket most is, amikor felhatalmazást kaptunk a demokratikusan választott Magyar Országgyűléstől arra, hogy megvédjük hazánkat a világjárvánnyal szemben.

 




A nemzetközi liberális mainstream pártjai és politikusai frusztráltak és irigyek: ők legfeljebb csak álmodhatnak az olyan társadalmi támogatottságról, mint amilyennel az elmúlt három parlamenti választást kétharmados többséggel megnyerő magyar kormány rendelkezik.

 

A nemzetközi liberális mainstream pártjai és politikusai mélyen antidemokratikusak, mert semmibe veszik, sőt megkérdőjelezik a magyar emberek akaratát. Azoknak a magyar embereknek az akaratát, akiknek felhatalmazása alapján kormányzunk.

 

A nemzetközi liberális mainstream hisztije már unalmas. Ezért nem is érdekel minket. Fontosabb dolgaink vannak: megvédeni a magyarokat a világjárványtól, hazahozni külföldön rekedt honfitársainkat és újraindítani a gazdaságunkat.

 

A kutya ugat, a karaván halad.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top