Politika

Itt az igazság! Ezért nem segít MOST a Fidesz!

Pestibulvar.hu

Elgondolkodott már azon bárki, hogy miközben MOST van járvány, MOST rúgnak ki naponta 4000 magyar dolgozót, az egész világon MOST igyekeznek a kormányok minden segítséget megadni a nehéz helyzetbe került embereknek, aközben




ORBÁN VIKTOR SZINTE AZ ÖSSZES KIFIZETÉST IGÉNYLŐ KORMÁNYZATI SEGÍTSÉGET CSAK MAJD ÍGÉRI?

 

Az egészségügyi dolgozók például csak nyáron kapják meg a kereset-kiegészítésüket, pedig ők a MOST vannak a legnagyobb veszélyben! Nekik MOST kell ügyeletben lenniük, a családjuk MOST nem látja őket, MOST vannak plusz költségeik!

 




Ugyanez a helyzet a nyugdíjasokkal is. Kinek lesz jobb MOST attól, hogy Orbán Viktor azt ígérte: a nyugdíjasok MAJD jövőre kapnak egyheti plusz nyugdíjat?  Aztán MAJD a következő években újabb egy-egy hetit. MAJD. Ráadásul ezt a jövő évi egyheti nyugdíjat elnevezte 13. havinak…

HÁT KÖSZ ORBÁN, EZ MARHA NAGY SEGÍTSÉG, AMIKOR MOST KELLENE ÉTELT ÉS GYÓGYSZERT VENNI!

 

Akkor bezzeg nem volt ilyen ráérős a Fidesz, amikor Mészáros Lőrinctől dupla áron visszavásárolták a Mátrai Erőművet! Orbán vejének is azonnal megítéltek kikötőépítésre pár milliárdot! Akkor is azonnal tudtak lépni, amikor megállapodtak a bankokkal, hogy a kamatok a hiteltörlesztések felfüggesztése alatt is tartozásként halmozódnak, amit aztán a válság után rá lehet verni az adósokra!

 VAGYIS A TÖRLESZTÉSEK HALASZTÁSÁVAL SEM ADTAK, CSAK UZSORÁS MÓDSZERREL HAGYJÁK HALMOZÓDNI AZ EMBEREK ADÓSSÁGAIT!

 

Amikor azonban a kormánynak valóban a zsebébe kellene nyúlnia, rögtön előkerül a bűvös szó: MAJD.

 




MAJD egyszer fizetnek. MAJD egyszer segítenek. Aha. Nem nehéz átlátni, mi is a Fidesz célja valójában.

ORBÁNÉK MAJD FIZETNEK, DE A NÉPSZERŰSÉGET MÁR MOST BE AKARJÁK GYŰJTENI. JÓ ÜZLET EZ A FIDESZNEK. HITELBE HASZNÁLJÁK A BIZALMUNKAT!

 

Pár hónap, vagy majdnem egy év pedig nagy idő. Az alatt bármit ki lehet találni, hogy mi miért nem lehet mégsem úgy, ahogy megígérték. És ha netán mégis betartják a szavukat, újra megkérhetik az árát.  Jöhet a szelíd zsarolás: ha azt akarjuk, hogy a Fidesz betartsa az ígéretét és valóban fizessen, bizony rájuk kell szavazni. 2022-ben országgyűlési választások lesznek. 2024-ben önkormányzatiak.

 

Ki van ez találva. És ez egészen addig így lesz, amíg el az emberek rá nem jönnek, hogy mi a különbség a MOST és a MAJD között. És azt nem mondják Orbánéknak: el lehet takarodni. Méghozzá MOST.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top