Politika

Az elmúlt évek leggusztustalanabb uszítókampányát indította Karácsony ellen a Fidesz

Pestibulvar.hu

Napok óta azon dolgozik a Fidesz, hogy besározza Karácsony Gergelyt a Pesti úti idősotthonban történt fertőzések miatt. Tegnap Deutsch Tamás fogalmazott meg egy gusztustalan üzenetet Facebookon. A fideszes képviselő azt írta,




“210-ZEL UGROTT MEG A KORONAVÍRUS-FERTŐZÖTTEK SZÁMA MAGYARORSZÁGON, MERT A FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT PESTI ÚTI IDŐSEK OTTHONÁBAN EDDIG MÁR 151 IGAZOLT KORONAVÍRUS-FERTŐZÖTT VAN. KARÁCSONY GERGELY FŐPOLGÁRMESTER, KÖSZÖNJÜK.”

 

Ezt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője ma azzal toldotta meg, hogy azt mondta,

“EGÉSZEN ÍZLÉSTELEN, AHOGY A FŐPOLGÁRMESTER MENEKÜL AZ EGYENES KIÁLLÁS ÉS A FELELŐSSÉG ELŐL”.

 




Kocsis szerint a balliberális média “szerecsen-mosdatja” Karácsonyt. Mint írta, hiába zsonglőrködnek a szavakkal, az intézménynek az önkormányzat a fenntartója, ezért szerinte az övék a végső felelősség. Ez minimum kétséges, főként azok után, hogy Karácsony tegnap olyan dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amik arra utalnak, hogy a kormánynak sokkal több keze volt a katasztrófában, mint Karácsonynak valaha is lehetett volna.

Itt elolvasható Kocsis teljes bejegyzése.

Egészen ízléstelen, ahogy a főpolgármester menekül az egyenes kiállás és a felelősség elől. Az is egészen ízléstelen,…

Közzétette: Kocsis Máté – 2020. április 11., szombat

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top