Politika

Müller Cecília bocsánatot kért, amiért megbotlott

Ellenszel.hu

Valamelyik fideszes lakájmédia írta, hogy “Müller Cecília beköltözött az otthonunkba.” Valóban minden napot vele töltünk, ringatózunk a hangjában és figyeljük, hogy épp miről tájékoztat.




A tisztifőorvos rosszul idézett egy szöveget, Wass Albertnek tulajdonította Márai Sándor művét, elég sokan cikkeztek róla.

 

Az ország doktornője kedves mosolyával elnézést kért mindenkitől a botlásáért. Akármennyire is érezzük azt, hogy az operatív törzs nem adja meg nekünk mindig, amit akarunk, Müller Cecília személyének jóindulatában ne kételkedjünk, örüljünk, hogy legalább egy ilyen asszonyt dobott nekünk a Fidesz.

Müller Cecília a szombati sajtótájékoztatón ismét megkért mindenkit, hogy a húsvéti ünnepek alatt is maradjon otthon, csak a vele egy háztartásban élőkkel találkozzon.




 

A tisztifőorvos arra is felhívta a figyelmet, hogy ne együk túl magunkat, “ne a hűtőszekrényt keressük meg stresszoldóként”, inkább tartsuk egymással a kapcsolatot telefonon vagy az interneten. A nehezebb ételeket inkább reggelire fogyasszuk.

Szenteljünk időt a rituáléknak, hiszen erre szükségünk van.. mint az elmúlt napon is erről beszéltem, bizonyára Wass Albert és Márai Sándor is megbocsátanak nekem a botlásomért

– kért elnézést a pénteki bakijáért a tisztifőorvos, majd mindenkinek áldott húsvéti ünnepeket kívánt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top