Politika

Irgalmatlanul lebőgött Orbán: ekkorát még nem égett a propaganda

Pestibulvar.hu

Hiába próbálja napok óta besározni Karácsony Gergelyt a Fidesz propagandamédiája az idősotthonban történt fertőzések miatt, a tisztiorvosi szolgálat friss jelentése megállapította, hogy




NEM TÖRTÉNTEK SZABÁLYTALANSÁGOK A PESTI ÚTI IDŐSOTTHONBAN, A FENNTARTÓ FŐVÁROS ÉS AZ INTÉZMÉNY VEZETŐI IS BETARTOTTÁK A KÖZPONTI UTASÍTÁSOKAT.

 

Az egyetlen problémát, amit megállapítottak, nehezen lehetne Karácsony nyakába varrni: kiderült ugyanis, hogy az intézménynek

NEM VOLT SEM ELÉG ORVOSI MUNKAEREJE, SEM EGYÉNI VÉDŐESZKÖZE, HOGY KEZELJE A VÁLSÁGOT.

 

Ezek egyikét sem a főpolgármesternek vagy a fővárosnak lett volna kötelessége beszerezni, ez egyértelműen az államé lett volna. Ami döbbenetes, hogy a Fidesznek ezek után még úgy volt képe Karácsonyt gyanúsítani, hogy hiába nem az ő hatásköre volt, ennek ellenére is beszerzett 2800 szájmaszkot, 2000 gumikesztyűt és 2×20 liter fertőtlenítőszert az idősotthonnak. A Fidesz volt az, aki cserben hagyta őket, nem a főpolgármester.

Kíváncsian várjuk, erről hogy fog beszámolni a propagandamédia!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top