Politika

Szörnyű titok derült ki Orbánról

Forrás: Orbán Viktor - Facebook

Nagy napja van ma az összeesküvés-elméletek rajongóinak. Orbán felrakott egy videót a Facebook-oldalára, amiben meglátogatta a szekszárdi kórházat. Mielőtt beengedték volna az épületbe, rutinszerűen megmérték a testhőmérsékletét. Az eredményen még ő maga is ledöbbent:




34,5 CELSIUS FOKOS VOLT!

A

z ember normális testhőmérséklete 36 és 37 fok között van. Utánanéztünk, hogy a 34,5 fok mely állat esetében számítana normálisnak: a gyíkokéban. Az ő normális testhőjük 34-től 37 fokig terjed. Ez azt jelenti, hogy a miniszterelnök

VAGY KÓROSAN KIHŰLT, VAGY EGY GYÍKEMBER!

 

A viccet félretéve: valószínűleg a lázmérő nem mért pontosan, kérdés, hogy akkor vajon miért nem próbálták meg újra neki egy másikkal. Vagy mindenkit beengednek, a gyanúsan alacsony testhő ellenére is? Bárhogy legyen, Orbán merőben szokatlan testhője mindenképp érdekes témát adhat a vasárnap délutáni karanténos/húsvéti ebédhez. Önök mire tippelnek, mi okozhatta a miniszterelnök kihűlését?

Itt megtekinthető Orbán videója, amiben a mérés után nem mellesleg azt tanácsolta magának, hogy igyon pálinkát az alacsony testhőjére. Kétséges, hogy ez jó módszer lenne, bár érdekes módon a nővérke nem szállt vitába vele:


 forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top