Politika

A DK 8000 arcmaszkot, védőruhákat, véroxigén-mérőt vitt a Péterfy Kórháznak

nyugatifeny.hu

A kormány helyett a kivéreztetett ellenzék segít.




“Járvány esetén egy főszabály van, az emberi élet védelme a legfontosabb” – mondta Dr. Oláh Lajos a DK parlamenti képviselője a Péterfy Sándor Utcai Kórház udvarán, ahová újabb adományokat vitt DK Erzsébetvárosi Szervezete.

 

Oláh Lajos köszönetet mondott az orvosoknak, nővéreknek, takarítóknak, gondnokoknak, akik a járvány idején is teszik a dolgukat.

 




A DK-s képviselő elmondta: igyekeznek mindenben segíteni a kórház munkáját, nemrég mosógépet, szárítógépet, vérnyomásmérőt, véroxigén-mérőt adtak, most pedig köszönetük jeleként további 8000 maszkot, valamint védőruhákat és védőszemüvegeket vittek nekik.

 

Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármestere is megköszönte az egészségügyi dolgozók munkáját és hozzátette: bár a kórházak állami fenntartásban vannak, ám mégis a kerület részei, ezért kötelességüknek érzik, hogy a lehetőségeikhez mérten ők is támogassák a munkájukat.

 

A kórház főigazgatója megköszönte az adományokat és azt a 60 millió forintot is, amit a Niedermüller vezette önkormányzattól kaptak. Elmondta: nagyon nagy segítséget jelent ez nekik.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top