Politika

“Ne a fővárossal, hanem a koronavírus ellen küzdjön Orbán Viktor!”

civilhetes.net

Az ellenzék nélkül is megoldjuk a válsághelyzetet – ezt mondta Orbán Viktor miután keresztül erőszakolták az időkorlát nélküli felhatalmazási törvényt a parlamenten. 




Ezek után érthetetlen, hogy miért próbálják folyamatosan a fővárosra tolni a felelősséget az idősek otthoni megbetegedésével kapcsolatban. Arra kérjük a kormányfőt, ha feltétlenül felelőst akar találni a kialakult helyzettel kapcsolatban, akkor majd az alábbi kérdésekre adjanak választ:

  1. Miért nem látta el megfelelő mennyiségű és minőségű védőfelszereléssel a kormány a budapesti idősotthonokat és egészségügyi intézményeket?
  2. Miért nem látták el megfelelő védőfelszereléssel az itt dolgozó orvosokat és az ápolókat?
  3. Miért küldték vissza a kórházakból tesztelés nélkül a betegeket az idősek otthonába?
  4. Miért a Balkánra és a határon túlra küldött a kormány védőfelszereléseket, ahelyett, hogy Budapestnek segítettek volna?
  5. Miért zavarják haza a kórházakból az idős, krónikus betegeket a veszélyhelyzet idején, ahelyett, hogy új kórházi férőhelyeket alakítanának ki?
  6. Miért rúgták ki azt a kórházvezetőt, aki az ápolásra szoruló betegeket nem küldte haza?
  7. Miért gondoskodnak a sportklubok tao-támogatásának pótlásáról előbb, mint a budapesti védekezés szakszerű megszervezéséről.

 

A koronavírus elleni küzdelmet Orbán Viktor és a Fidesz teljes hatáskörben a kormányhoz rendelte. Arra kérjük Orbánt, éljen ezzel a felelősséggel és ne visszaéljen! Ne Budapestet és a fővárosi vezetést hibáztassa azért, amiért elsősorban saját maga a felelős!




 

Magyar Liberális Párt

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top