Politika

Döbbenetes arcátlanság! Ezzel indokolta Orbán, hogy utcára rakják a betegeket!

Pestibulvar.hu

Napok óta hatalmas a felháborodás az országban a kormány döntése miatt, mellyel utcára rakták a kórházi betegek 60 százalékát. Orbán eddig semmilyen magyarázatot nem adott arra, mi szükség volna 36 ezer ágy azonnali felszabadítására, mialatt a regisztrált fertőzöttek száma továbbra sem haladja meg a kétezret. Szakértők és orvosok egyaránt követelik, hogy a kormány azonnal adjon magyarázatot a lassan már társadalmi katasztrófával fenyegető döntés okára.




 

Vasárnap Orbán újabb kórházlátogatáson járt, ezúttal az ajkai Magyar Imre Kórházat látogatta meg. A látogatás közben ugyan továbbra sem adott konkrét magyarázatot az ágyfelszabadítások okára, de tett egy megjegyzést, ami közelebb vihet ahhoz, hogy megértsük, mi járhatott a kormány fejében, amikor meghozták a döntést. Ha tényleg ez az indokuk rá, az döbbenetesen felháborító:

 

Orbán azt mondta, a felszabadítás

“EGY FŐPRÓBA, A LEGROSSZABB LEHETŐSÉG FŐPRÓBÁJA”.

 

Majd hozzátette:

“MINDENKI NYUGODTAN ALUDHAT, MINDENKINEK, AKI BETEG LETT, LESZ HELYE”.

 

Hogy értsük, mit is mond pontosan a miniszterelnök: szerinte tehát az agresszív ágyfelszabadítás még csak egy szimpla főpróba, még csak nem is az “éles” helyzet, de hiába az, ez is megér annyit, hogy egy újabb, a koronavírustól független egészségügyi válsághelyzetet idézzen elő. A hírek szerint már most hatalmas károkat okozott az agresszív ágyfelszabadítás, az elmúlt héten végeláthatatlanul érkeztek a hírek megnyomorodott családokról, tragédiába forduló emberi sorsokról, olyan kétségbeesett hozzátartozókról, akiknek vagy nincs képesítésük beteg családtagjaik ellátására, vagy anyagilag nem állnak olyan helyzetben, hogy ezt megtehessék.




 

Orbán válasza pedig mindössze annyi erre a válsághelyzetre, hogy “mindenki nyugodtan alhat, minden betegnek lesz helye”. Ez alatt nyilván a koronavírussal lebetegedőket érti, azt ugyanis már tudjuk, nem NEM MINDEN betegnek lesz hely, sőt sokaknak már most sincs, haza vannak ugyanis zavarva, egy olyan környezetbe, ahol vajmi kevés esélyük lesz hozzájutni a megfelelő ellátáshoz.

 

Orbán videót is felrakott az újabb botrányos látogatásról, ez itt megtekinthető:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top