Politika

Pont az érettségi kezdetén tetőzik a járvány Magyarországon, ha bejön Orbán jóslata

A címkép illusztráció: Pixabay
A kormányfő vasárnap az ajkai Magyar Imre Kórházban beszélt arról, hogy a szakemberek szerint május 3-án tetőzik a járvány. Az érettségik pedig másnap, vagyis május 4-én kezdődnek.




Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Orbán Viktor az ajkai Magyar Imre Kórházban tett látogatásakor arról beszélt, hogy a szakemberek szerint május 3-án fog tetőzni a járvány Magyarországon.

Ezek alapján pedig a járvány tetőzése után mindössze egy nappal kezdődnének az érettségik – hívja fel a figyelmet a Portfolio.

 

Ugyanis a kormány arról döntött nemrég, hogy a koronavírus-járvány ellenére az eredeti időpontban, vagyis május 4-én kezdődnek az érettségik.

 

Idén a tervek szerint csak írásbeli vizsgák lesznek, ezeknek a pontos időpontja is megvan már.




 

A Portfolio ugyanakkor megjegyzi, hogy szerintük a május 4-én kezdődő érettségivel összefüggésben könnyen elképzelhető, hogy “a járvány tetőzése végül nem május 3-a lesz, hanem egy későbbi időpont. Hiszen a társadalmi távolságtartás biztosan jelentősen sérülni fog az érettségi időszakában az érettségi miatt, még bizonyos óvintézkedések mellett is”.

 

Vasárnap az operatív törzs sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos is arról beszélt, hogy jelenleg felívelő szakaszban van a járvány Magyarországon, és még emelkedik a járványgörbe.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top