Politika

Lezártak egy komplett kórházi osztályt Budapesten fertőzés miatt

Forrás: civishir.hu

Egy tüdőgyulladással kezelt betegtől indulhatott a fertőzés. A zárlat az osztályon fekvőket ellátó egészségügyi dolgozókat is érinti. – írja a hvg.hu




A budapesti Nyírő Gyula Kórházban egy tüdőgyulladással kezelt páciens két betegtársát már biztosan megfertőzte, további húsz páciens tesztjének eredményére még várnak.

 

Egészségügyi zárlat alá került több mint húsz beteggel együtt a Nyírő Gyula Kórház teljes krónikus belosztálya, miután az egyik, tüdőgyulladással kezelt páciensről kiderült, hogy koronavírusos. De a kórteremben mellette fekvő további két beteg vírustesztje is pozitív lett.

 

hvg.hu írta meg elsőként, hogy kórházban megjelent a vírus. A három fertőzött mellett az osztályon fekvő további húsz beteget is letesztelték, az eredményeikre még várni kell. Akiről bebizonyosodik, hogy fertőzött, azt továbbküldik valamely járványkórházba, a többieket pedig 14 napig megfigyelés alatt benttartják. Azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik érintkeztek velük, kéthetes házi karanténba kellett vonulniuk. (indirekt.hu)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top