Politika

Elszámolta magát a kormány – A magyarok többsége nem támogatja ezt a döntést!

Forrás: Kisbenedek Attila/AFP/Getty Images

A kormány koronavírus elleni küzdelmének egyik legmegkérdőjelezhetőbb döntése az, hogy szinte egyik napról a másikra kiüríttették a kórházi ágyak 50 százalékát, azaz felszabadítottak 32 900 ágyat. Az ott kezelésre, ellátásra szoruló betegeket hazaküldték, mondván a járvány várható berobbanása miatt, szükség lesz az ágyakra.




A DÖNTÉS MEGHOZATALAKOR, MÉG AZ 1500 FŐT SEM HALADTA MEG A MAGYARORSZÁGON DIAGNOSZTIZÁLT KORONAVÍRUS-FERTŐZÖTTEK SZÁMA,

melynek jelentős része házi karanténban volt, és csak pár százat kezeltek kórházban.

 

Most az ATV megbízásából a Pulzus kutatóintézet végzett egy átfogó felmérést, melyben arra voltak kíváncsiak, hogy a magyarok támogatják a kormány ágyfelszabadítási döntését, vagy inkább elutasítják azt.

Az eredmény pedig talán nem okoz nagyobb meglepetést senkinek sem: a megkérdezettek jelentős többsége, 72 százaléka ellenzi a kórházi ágyak ilyen mértékű kiürítését, mivel ezzel veszélyeztetve érzik a beteg hozzátartozóik ellátását, valamint komoly terhet jelent a betegek családtagjainak is az otthoni ápolás.

 

Forrás: atv.hu

 

Politikai szempontból, ez azért lehetett egy elhibázott lépés a kormány szempontjából, mivel pártállástól függetlenül küldtek haza beteg, magatehetetlen, ellátásra szoruló embereket, ezzel pedig vélhetően még a Fidesz támogatóinak egy része sem ért egyet.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top