Politika

Ezt késlekedés nélkül meg kellett lépni, főleg járvány közben

Fotó: Bíró István / MTI

Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat értelmében a kormány arra kérte fel a pénzügyminisztert, Varga Mihályt, hogy az innovációs és technológiai miniszter, Palkovics László bevonásával az idei költségvetésben 1,677 milliárd forint rendelkezésre állásáról gondoskodjon,




A SEMJÉN ZSOLT JÁTSZÓTERÉNEK SZÁMÍTÓ VADÁSZATI KIÁLLÍTÁSHOZ!

 

Elnézést kérünk a pongyola megfogalmazásért, pontosítunk: “a 2021. évi „Egy a természettel” Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállításhoz kapcsolódó rendezvénysorozat előkészítésére és megvalósítására.”

 

Valószínűleg nincs is ennél fontosabb dolog most a járvány tetőzése előtt, hiszen a kormány tavaly novemberben csak 2 milliárd forintot csoportosított át a vadászati kiállítás előkészítésére, és a vak is láthatja, ennyiből nem lehet csinálni semmit sem.

De még az is lehet, hogy így járunk jobban, hogy Semjén elhomokozgat a kis játszóterén, és legalább nem szól bele, és nem ront tovább a járványügyi helyzeten.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top