Politika

DK: “Müller Cecília szégyellje magát!”

nyugatifeny.hu

A 41 évesen meghalt tatabányai egészségügyi dolgozó körüli hazudozás verte ki a biztosítékot Gyurcsányéknál.




Müller Cecília országos tisztifőorvos fideszes propagandistákhoz méltóan hazudott arról a 41 éves tatabányai egészségügyi dolgozóról, aki a napokban halt meg koronavírusban – írja hétfői közleményében a DK.

 

Az ellenzéki párt szerint Müller Cecília tájékoztatásában egyrészt “elfelejtette” megemlíteni azt az aprócska tényt, hogy a fiatal elhunyt egy egészségügyi dolgozó.

 

Müller Cecília azt is állította, hogy a férfi súlyos alapbetegségben szenvedett, de azt már szintén “elfelejtette” hozzátenni, hogy ezt az alapbetegséget a férfi már a kórházban kapta el, ez is csak a család tájékoztatásából derült ki – írják.

 

Ilyen alapon Magyarország legegészségesebb emberéről is lehet majd azt állítani, hogy súlyos alapbetegsége volt, ha a kórházban elkap egy ilyen betegséget – teszi hozzá a DK.

 




“A Demokratikus Koalíció szerint Müller Cecília szégyellje magát!

Nem elég, hogy a sorozatos kormányzati mulasztások és a védőfelszerelés hiánya miatt egészségügyi dolgozók ezrei dolgoznak életveszélyben, nem elég, hogy egyikőjük tragikusan fiatalon meg is hal, még annyi tiszteletet sem kap a járványvédelem vezetőitől, hogy erről tényszerűen tájékoztassák az országot.

Arra kérjük Müller Cecíliát és az Operatív Törzset, hogy a továbbiakban szorítkozzanak a tényszerű tájékoztatásra, a csernobili színvonalú cinikus hazudozást pedig inkább hagyják meg a kommunista diktatúráknak!

A DK őszinte részvétét fejezi ki a koronavírusban elhunyt 41 éves férfi családjának.”

– zárul az ellenzéki párt közleménye.

(dkp.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top