Politika

18+ tartalom! Kövéren végleg eluralkodott a téboly!

Pestibulvar.hu

Kövér László egy nappal azután, hogy interjút adott Bayer Zsolt HírTV-s műsorának, melyben azt mondta, szánalommal tekint azokra a képviselőkre, akiknek a “személyi száma kettessel kezdődik” (értsd: a nőkre), a házelnök interjút adott a “Demokrata” nevű fideszes szennylapnak is. Kétszer el kellett olvasnunk az interjút, mert elsőre nem hittük el, hogy ezek komolyan elhangoztak. Nem mintha nem szoktunk volna már hozzá, hogy Kövér képes néha egészen vad és elborult kijelentéseket tenni (lásd a fentebbi Bayer-interjút), legújabb interjúja azonban minden eddigi nyilatkozatát felülmúlja (vagy alul-, kinek hogy tetszik).






 

Röviden összefoglaltuk Kövér legfajsúlyosabb kijelentéseit:

  • Az EU vezetése olyan, mint Adolf Hitler náci vezérkara a háború utolsó évéből.
    Kövér azt mondta: “olyan, mintha a brüsszeli bunkerben ülő globalista vezérkar sem hinne már a győzelemben. Észrevették, hogy a haditervük csődöt mondott, hogy fontos pozíciókat veszítenek, lassan defenzívába szorulnak, mégis, vagy éppen ezért józan ítélőképességüket egyre inkább elveszítve, minden mindegy alapon folytatják a háborút“.
  • Az ellenzék nem a magyar nemzet része.
    Hanem: “egy globalista, nemzetellenes hálózat része, ami a nyugat-európai véleményformálók szándékosan téves információira, rágalmaira alapozza a maguk propaganda-hadjáratát“.
  • Soros György egy beteg, élősködő, spekuláns tolvaj.
    Kövér úgy fogalmazott: “A spekuláns olyan ember, aki munka, teljesítmény és értékteremtés nélkül, a mások által megtermelt értékeken élősködik. Ennek legszebb példája Soros György, akinek nem elég, hogy országokat, társadalmakat meglopva, tönkretéve lett a világ egyik leggazdagabb embere, nem elég, hogy a kitartottjain keresztül nemzetközi intézményeket befolyásol illegitim módon, de magát a valaha volt legnagyobb emberbarátnak beállítva, beteges módon még azt is igényli, hogy szeressék.
  • Ha nincs a Fidesz 2010-ben, Magyarország azóta már gyarmati sorban lenne.
    Kövér sorsdöntőnek nevezte a 2010-es választást, mert szerinte “az 1990-ben visszaszerzett szuverenitásunk szinte teljesen kiüresedett, és egy újfajta gyarmati sors rémképe derengett fel a közeljövő látóhatárán. Egy demoralizálódott, szétesőfélben lévő államot és egy már-már hitehagyott nemzetet kellett visszarántani a katasztrófa széléről… ennyiben sorsdöntő fordulat 2010 is”.
  • A Fidesz 2010-ben befejezte a rendszerváltást, ami amúgy egy átverés volt.
    Kövér: “Mások mellett Schmidt Mária barátunkkal, történészprofesszor asszonnyal is gyakorta vitázunk erről a kérdésről. Ő vértelen, de valóságos forradalomnak látja a harminc éve történteket, én egykori résztvevőként, megpróbálván a magunk szerepét reálisan szemlélni, inkább nagy átverésnek. Vitáink végén rendszerint oda lyukadunk ki, hogy tulajdonképpen ugyanúgy látjuk a helyzetet, csak a klasszikus megfogalmazás szerint egyikünknek félig tele a pohár, másikunknak félig üres. (…) 2010 nyilvánvalóan nem azonos súlyú 1990-nel, hiszen nem a kommunista diktatúrából és állami irányítású gazdasági rendszerből léptünk át a demokráciába és a piacgazdaság világába, hanem a választóktól alkotmányozó felhatalmazást kaptunk a rendszerváltozás kiigazítására, mulasztásaink részbeni pótlására“.
  • Hiába erőltették évekig a klímaváltozást, mint az emberiség előtt álló legnagyobb vészhelyzetet a baloldali politikusok, egy aprócska vírus néhány hét alatt nagyobb veszélyt gyakorolt a világra.
    A házelnök szerint “miközben dollármilliárdokat költöttek a kommunisztikus, zöld világrend propagandájára és arra, hogy az Európai Unió tagállamait betereljék egy globalista föderációba, ez a kis vírus néhány hét alatt nagyobb hatást gyakorolt a minket körülvevő világra, mint amit a klímavészhelyzetet kiáltó baloldali politikusok valaha is álmodtak maguknak”.

 






Aki esetleg nem hiszi el nekünk, hogy ezek komolyan elhangoztak Kövér szájából, annak bátran javasoljuk, hogy nézzen utána <<ezen a linken>>! De figyelmeztetjük: vigyázat, a tartalom sokkoló!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top