Politika

Felelőtlenség lenne szétosztani minden védőeszközt – mondta Rétvári, miközben Szijjártó védőfelszerelés-szállítmányt kísért Moldovába

zsurpubi.hu

Ha Rétvárinak igaza van, milyen okból osztja szét a nagyvilágba erős és büszke kormányunk a világjárvány második hónapjában végre hazánkba érkező védőfelszereléseket, amikből idehaza továbbra sincs elég?





Ezekre a készletekre hosszú hónapokon át szükség lehet, felelőtlenség lenne szétosztani minden eszközt most

– mondta Rétvári Bence az Országgyűlés népjóléti bizottságának meghallgatásán, majd hozzátette,

nem lehet azt mondani, hogy ami védőeszköz most itt van, akkor azt most éljük fel, mert ez a vírus két hét, de lehet, hogy két hónap múlva is itt lesz.

 

Értjük Rétvári álláspontját, azt már ugyanakkor kevésbé, hogy ennek tükrében milyen célból szórja folyamatosan külföldre a védőfelszereléseket hazánk erős és büszke kormánya. Csak ma például Szijjártó Péter százezer egészségügyi maszkból és ötezer orvosi védőruházatból álló szállítmányt kísért el Moldovába chisinaui villámlátogatása során.

 






Magyarország kormánya persze soha semmilyen körülmények között nem nyerészkedne válsághelyzeten/az embereken, így bizonyára kizárólag emberbaráti szeretetből küldünk mindenfelé a járvány tetőzésekor a védekezéshez elengedhetetlen eszközöket, amikből még két hónap elteltével is hiány van hazánkban.

 

Egyébként emlékeznek még az állam számára brutális veszteséggel, néhány ember számára viszont elképesztő nyereséggel járó letelepedési-kötvénybizniszre?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top