Politika

Miután valószínűleg Müller Cecíliáék hazudtak róla, az Emmi saját halottjának tekinti a tatabányai beteghordót

zsurpubi.hu

Az a 41 éves férfi, aki az egészségügyi dolgozók közül a koronavírus első ismert halálos áldozata az Operatív Törzs tájékoztatása szerint több alapbetegségben szenvedett. Az elhunyt felesége viszont azt mondja, ez nem igaz. Az Emmi azért saját halottjának tekinti a – nem mellékesen – édesapát.






 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma saját halottjának tekinti Bohák Csabát, a tatabányai Szent Borbála Kórház beteghordóját, közölte a tárca kedd délután.

 

Az életének 41. évében elhunyt Bohák Csaba húsz éven keresztül lelkiismeretesen szolgálata a tatabányai Szent Borbála Kórházat és odaadó munkájával hozzájárult a betegek gyógyításához – írta a minisztérium.

A csendes, megbízható egészségügyi dolgozó a székesfehérvári Szent György Kórházban több héten keresztül intenzív kezelés alatt állt. Szervezete április 24-én feladta a harcot a COVID-19 vírus elleni küzdelemben

– fogalmazott közleményében az Emmi.

 

Müller Cecília az elhunytról múlt héten szombaton azt állította, hogy súlyos bakteriális fertőzés, vérmérgezés, bélgyulladás volt az “alapbetegsége”, erre “rakódott rá” a koronavírus. Ezek az adatok szerepelnek a koronavírus.gov.hu-n is. A 41 éves férfi felesége azonban nyilatkozott az RTL Klub Híradójának, ahol határozottan állította, hogy férjének nem volt alapbetegsége.






 

A kórházi fertőzés ténye egyébként nem meglepetés Magyarországon, naponta ugyanis több mint 200 egészségügyi ellátással összefüggő fertőzés történik egy 2016/17-es európai vizsgálat szerint.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top