Külföld

Kína most már szigorúbban nézi a védőfelszerelések minőségét

MTI/Szigetváry Zsolt

Kína szigorítani fogja a koronavírus-járvány elleni védőeszközök és felszerelések minőségének ellenőrzését, és fokozottan ügyel kereskedelmük tisztességes voltára – jelentette be szerdán a kínai minőségellenőrzési hivatal és a piacfelügyelet.


 

Az MTI szerint a hatóságok videokonferencián egyeztettek, és az után közölték, hogy határozottabban fognak fellépni az említett termékek esetében a törvénytelenségek – tisztességtelen hirdetésük, megtévesztő árazásuk, hamisításuk, silány minőségük – ellen. Hozzátették, hogy éberebben fogják felügyelni a gyártási alapanyagok minőségét is, és minden termékkategóriában a maszkokat, lélegeztetőgépeket, hőmérőket, tesztkészleteket, hogy megfelelők-e.

 

A Kína-Magyarország légihídon érkező selejtes árukkal kapcsolatban Menczer Tamás külügyi államtitkár az Országgyűlés Népjóléti bizottsága előtt azt közölte, hogy azokat a termékeket, amelyeknek a minősége nem jó, félreteszik, és egy másikat vesznek elő helyette. De elmondása szerint az egész világ Kína előtt áll sorban.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top