Politika

A Fidelitas kizárását kezdeményezték az Európai Néppárt ifjúsági szervezetében

zsurpubi.hu

A felhatalmazási törvényre hivatkozva már meg is kezdődött a folyamat előkészítése – értesült a Népszava.


 

Miután kedden elfogadták a “Fidesz legutóbbi antidemokratikus lépéseiről” szóló sürgősségi határozatot, az Európai Néppárt ifjúsági szervezete, vagyis a YEEP döntéshozó tanácsa következő ülésén napirendre kívánja tűzni a magyar tagszervezet kizárásáról szóló indítványt.

 

Az indítvány benyújtói között Benelux, skandináv, balti, cseh, görög, ír, olasz, portugál és ukrán kereszténydemokratákat is találunk. Indoklásuk szerint

a Magyarországon kihirdetett veszélyhelyzet újabb lépés a jogállam és a demokratikus fékek és ellensúlyok rendszerének leépítése felé, elítélik a felhatalmazási törvényt, amit a magyar kormány korlátlan időre szabott.

 

Bár a rendkívül szórakoztató kis orbánisták vitatták a határozat elfogadásának jogszerűségét, a YEEP jogi tanácsot kért az ügyben, ezt követően pedig sor került a határozat megerősítésére.


 

Alig várjuk a szervilis kis csicskák reakcióját, idézzük is fel néhány remek produkciójukat:

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top