Külföld

A szekrénybe bújtak a brit kocsmázók a razziázó rendőrök elől

Kép: Google Streetview - szmo.hu
A briteknek csak úgy ne mondja meg senki, hogy pénteken nem mehetnek a kocsmába!






Komikus jelenetnek lehettek tanúi a sheffieldi rendőrök, mikor múlt pénteken razziázni indultak az egyik helyi kocsmába, amelynek a szabályok szerint most zárva kéne lennie – írja a BBC.

 

A kijárási korlátozások miatt Angliában sem lehetnek nyitva az éttermek és bárok, ám van egy kocsmatulajdonos Sheffieldben, ahol minderre fittyet hány. Pénteken kaptak egy fülest a rendőrök egy aggódó helyi lakostól, miszerint a Pitsmoor Hotel nevű kocsmába gyanúsan besettenkedtek néhányan. A Dél-Yorkshire-i rendőrség ki is küldött egy járőrkocsit a helyszínre, és nem meglepő módon belépve azt látták, hogy a kocsma titokban üzemel.

 

Az iszogatók természetesen megpróbálták eltüntetni magukat és a nyomaikat is: a rendőrségi beszámoló szerint a kocsma szekrényeibe bújva próbáltak úgy tenni, mintha nem lennének ott – elég kevés sikerrel.






 

A tulajdonos előállítása során derült fény arra, hogy nem először történik ilyen: a tulaj másik kocsmájában, a Staffordshire Armsban korábban szintén hasonló helyzet állt elő. Mindkét kocsmára vonatkozóan bevizsgálják a tulaj alkoholárusítási-engedélyt, és akár meg is vonhatják azokat – a rendőrség ugyanis súlyos következményeket helyezett kilátásba a sorozatos törvényszegő kocsmáros ügyében.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top